Trimsalon Woeff Doetinchem

Trimsalon Woeff Doetinchem

trimsalon woeff doetinchem

Trimsalon Doetinchem

Trimsalon Woeff Doetinchem

Trimsalon Doetinchem

Trimsalon Doetinchem

Trimsalon doetinchem


Mijn naam is Jessica Vermeer en ik ben de trotse eigenaar van Trimsalon Woeff mijn trimsalon is gevestigd in Wehl, vlak bij Doetinchem.

Ik ben getrouwd en heb 2 Toy poedels die de naam Demi en Cato hebben en een Rottweiler Nika.

Door mijn ervaring met honden heb ik ervoor gekozen van mijn hobby mijn beroep te maken en de stoute schoenen aangetrokken om een eigen trimsalon te beginnen.

Ik werk voornamelijk alleen en wil graag alle aandacht bij uw hond houden en zal er daarom ook niet snel voor kiezen meerdere honden tegelijk in mijn trimsalon te hebben.

Naast het bijhouden van de vakliteratuur bezoek ik regelmatig vakdagen en grote shows om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.
En... wat ook heel belangrijk is, is mijn enorme passie voor honden. Daardoor kan ik mijn hart volledig in mijn werk leggen en dat maakt het werk van hondentrimster geweldig!

Ik probeer mezelf te onderscheiden door zoveel mogelijk met verantwoorde producten te werken. Hierbij valt te denken aan een shampoo die niet belastend is voor het milieu maar ook zeker niet belastend is voor uw hond en de vacht van uw hond.

Bij Trimsalon Woeff staat het belang van de hond voorop. Door cursussen te volgen op gebied van voeding, gedrag en trimmen proberen wij altijd up to date te blijven om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
U kunt bij ons ook terecht voor borstels en kammen, shampoo┬┤s en nog veel meer.